Uroczystości

Uroczystości rodzinne i firmowe


Nasza restauracja to miejsce do przeżywania wielu wspaniałych chwil, a do nich z pewnością należą przyjęcia weselne ,komunie oraz chrzciny. Z najwyższą starannością dbamy o nastrój w ten wyjątkowy czas, aby sprostać Państwa oczekiwaniom. Menu na te niezwykłe uroczystości uwzględnia nasze wyjątkowe propozycje jakich nie można znaleźć w codziennej karcie. Służymy pomocą przy wyborze odpowiednich dań ,zadbamy o niepowtarzalny nastrój, aby chwile spędzone w naszej restauracji były dla Państwa niezapomniane.

Przykładowe menu
PROPOZYCJA I
TRADYCYJNY ROSÓŁ Z MAKARONEM
POLĘDWICZKI DROBIOWE PIECZONE NA WARZYWACH(
CUKINIA,PAPRYKA CEBULKA),
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
BUKIET SURÓWEK 
DESER
LODY Z BITĄ ŚMIETANĄ POLANE CZEKOLADĄ KAWA, HERBATA,
SOKI, WODA

CENA 60 ZŁ/OS
PROPOZYCJA II
ZUPA ZE ŚWIEŻYCH POMIDORÓW Z KLUSKAMI-SERWOWANA 
DANIE GŁÓWNE NA PÓŁMISKACH
ZRAZY ZE SCHABU W SOSIE MIODOWO MUSZTARDOWYM
SZNYCEL DROBIOWY W MIGDAŁOWYCH PŁATKACH
ZIEMNIAKI GOTOWANE Z KOPREM
BUKIET SURÓWEK
DESER
SZARLOTKA NA CIEPŁO Z LODAMI
SOKI, WODA,(bez limitu)
KAWA, HERBATA-stół szwedzki

70 ZŁ/OS 
PROPOZYCJA III ZUPA 
TRADYCYJNY ROSÓŁ Z MAKARONEM
DANIE GŁÓWNE
FILET Z PIERSI NADZIEWANY SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI
PIECZONE ZIEMNIAKI PRZEKŁADANE CUKINIĄ
BUKIET SURÓWEK (TRZY RODZAJE)
DESER
- TORT NP.CYTRYNOWO MALINOWY Z NAPISEM ……..( dodatkowo płatny)

PRZEKĄSKI
SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM/SAŁATKA Z KACZKĄ Z SOSEM MALINOWYM
PASZTET Z ŻURAWINĄ LUB LEŚNYMI GRZYBAMI
KARKÓWKA PIECZONA W SOLI
SCHAB PARZONY W ROZMARYNIE
SZASZŁYKI GYROS Z MOZZARELLĄ
TATAR ZE ŚLEDZIA Z GRUSZKĄ I PIERNIKIEM
SOKI,WODA
KAWA. HERBATA
90ZŁ/OS 
Oferta dla klientów biznesowych  - bankiety  - kolacje wigilijne  - spotkania okolicznościowe
W trosce o gości biznesowych odwiedzających naszą restaurację, lub chcących uczcić ważne wydarzenia w firmie, ofertę tworzymy indywidualnie, uwzględniając w szczególności tradycyjne polskie potrawy. Z uwagi na szczególnie wymagający charakter dla tego rodzaju spotkań i w trosce o klienta, dbamy o utrzymanie najwyższej jakości serwowanych potraw oraz obsługi.